Siirry sisältöön

Minusta

Koulutukseltani olen valtiotieteiden tohtori. Väitöstutkimukseni ”Tragedian tarina - Nuoren itsemurhaan päättynyt elämä vanhemman kertomana” on valmistunut Valtakunnallisesta sosiaalityön ja sosiaalipalveluiden tutkijakoulusta (SOSNET) vuonna 2015.

Tutkimustyöni paikantuu erityisesti psykososiaalisen sosiaalityön tutkimusperinteeseen ja kohdentuu laadulliseen kulttuurisen kontekstin huomioivaan itsemurhatutkimukseen. Ylipäätään olen kiinnostunut sensitiivisistä tutkimusaiheista. Luennoin mielelläni tutkimustyöni aihepiiristä.

Työskentelen tällä hetkellä Humanistisessa ammattikorkeakoulussa TKI-lehtorina (JKL) työn painopistealueena Humakin tutkimus- ja julkaisutoiminnan kehittäminen. Lisäksi toimin moniammatillisen opetusklinikan sosiaalityön ohjaajana Turun yliopistolla.

Laillistettuna sosiaalityöntekijänä tarjoan sivutyönä toiminimen kautta sosiaalityön asiantuntijapalveluja kunnille ja yhteistyökumppaneille Keski-Suomen ja Varsinais-Suomen alueella. Mielekkääksi koen esimerkiksi työskentelyt, joissa tilaajakunta tarvitsee vahvistusta sosiaalityöntekijän tehtäviin perhepalvelujen puolella. Olen suorittanut lapsen edunvalvojakoulutuksen ja tarjoan lapsen edunvalvontapalveluja lastensuojelu- ja rikosasioissa sekä Keski-Suomessa että Varsinais-Suomessa. Löydät minut THL:n edunvalvojapankista, olen myös Varsinais-Suomen lasten edunvalvojat ry:n jäsen ja kuulun Keski-Suomen lasten edunvalvojien verkostoon.

Olen työskennellyt monenlaisissa työtehtävissä, joissa olen oppinut joustavuutta, jämäkkyyttä ja selviämään haastavista tilanteista. Minulla on monipuolista työkokemusta tieteellisistä asiantuntijatehtävistä ja tutkimustyöstä, opetus- ja ohjaustehtävistä, projektityöstä, pitkäjänteisestä sosiaalialan asiakastyöstä ja kriisityöstä eri konteksteissa sekä hallinnollisista ja johtamistehtävistä.

Vapaa-ajallani olen intohimoinen kilpapyöräilijä. Vuonna 2019 pyöräilykilometrejä kertyi reilu 20 000.

Turku touring 2017, takana 240 km

Keskustelen mielelläni yhteistyömahdollisuuksista, ota yhteyttä.

yst. Hanna